Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2018 19:19 - НОВАТА ОТБРАНИТЕЛНА ЛИНИЯ НА „ЮДЕО- ХРИСТИЯНСТВОТО” НА БАЛКАНИТЕ И В БЪЛГАРИЯ
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1463 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
НОВАТА ОТБРАНИТЕЛНА ЛИНИЯ НА „ЮДЕО- ХРИСТИЯНСТВОТО” НА БАЛКАНИТЕ И В БЪЛГАРИЯ

Въпреки многото трудности и препятствията-Срещата на Клуб на Отбранителната Индустриална Асоcиация на 13.12.2018 г., се състоя и резултатите й обещават да са фундаментални.  Това се случи, не само заради присъствието- на над 120 фирми на Форума, свързани с бранша(главно- нови, средни и малки),а и заради фундаментални речи на Полковник Шанън Джонсън, нов военен аташе на САЩ в България и на Ираелската заместник- посланичка Виолета Данченко, в София.

  Какво ни каза- Полковник Джонсън, в стила на новата откровенна външна политика на Доналд Тръмп!? Той ни заяви, открито, че страната ни не е вече второстепенен партньор на САЩ в „НАТО”или„Троянския кон на Русия в Съюза”(както някои, в София, продължават да си мислят), а е вече много важно звено от новата „..юдео- христианска отбранителна линия и Ос..”, срещу радикалния ислям и нестабилността на Близкия Изток. По геополитически причини- България е ценна, днес- и за фундаменталното сътрудничество на САЩ и Израел, като-„тил на фронтовата линия”, която тези два, решаващи стратегически фактора, изграждат в региона. Илюзиите за превъоръжаване със стара руска техника или продължаването, в лоното на руското „Статукво”, отдосега, се изпариха! Загубата на сигурния съюзник на САЩ- Турция, променя стойността на България на Балканите- и Джонсън и Данченко го заявиха недвусмислено пред средния и малкия отбранителен бизнес, който трябва да е много гъвкав за да поеме- новите военни и политически предизвикателства. Джонсън намекна и за нуждата, от вероятна,нова организация на българския ВПК-и изграждането на- обединителен или събирателен „Клъстер Отбранителна индустрия”, с нова структура, нова развойна и производствена дейност,споделянето на развити технологии, за вписването му в отбранителната линия, условно- наричана, от нас, сега- „юдео- христианството”.

   Това беше казано в прав текст, за първи път в София, без много дипломация, но с надеждата, че ще стигне до средния и дребния бизнес, който има своят „нов шанс”, в тази глобалистична реалност и нова среда. За около час на техните Презентации- думите на Джонсън и Данченко се сляха и залата ги аплодира- и двамата, а записите им трябва да бъдат чути от много хора.

Това е „широко подадена ръка”, която, обаче не допуска никакви „пробиви” или колебание, не може да има- търговия с български паспорти или гражданство, за джихадисти, нито дребни игрички с Русия, за задоволяването на нечия корупциона нагласа. Заяви ни се, че корупция и „търговията” с националната и със съюзническата сигурност- няма да се търпи или толерира от новата ни- „Стратегическа Ос”. Срещу своята „твърдост” в „този естествен Съюз”- България ще получи нови възможности в развития отбранителен пазар и с нея ще бъдат споделяни новите технологии, от водещите нации там. За нашите съюзници са много важни кибернетичните, ”IT” и космическите технологии, които страната ни е изоставила, но може, отново да им стане- развоен или тренировъчен полигон. Израелската дипломатка- Данченко, подкрепи думите на Полк. Джонсън, за новата „доктрина” и Асоциацията ”Клуб на отбранителна индустрия”, даде, на практика- своята сериозна заявка за участието и мястото си- в полигона на стратегическото изграждане, на модерната политика, от сферата на отбраната, в региона.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D4SLJvLCZT7w%26feature%3Dshare%26fbclid%3DIwAR17krMc8f-gD1JB3UQG_b-JgGX2iCBdym2FaTd9qEkw6Zow4lc2V5ygCwA&h=AT392mVAg4RdrUsRvaqXmTJHJ6br0cIMRTgqnPde2SNS2uPGpCssxza-UPIlLzQfzV1sg-GuRkwOt9HpGc4LNq4KnHWq4enirPz0eos4DP7Yhu0WJUD-BIsaURUSB44uRTg

Николай Гацев                                                                                   София, 14.12.2018 г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. radostinalassa - Каква ще е ролята на малкия и средния бизнес...
14.12.2018 19:43
в отбраната ни срещу радикалния ислям и нестабилността на Близкия Изток?
цитирай
2. germantiger - ...
14.12.2018 22:47
американците и чифутите не са наивни

те чудесно знаят, че българите са винаги руски слуги
цитирай
3. attila - РУСИЯ И ИЗРАЕЛ СА СКАЧЕНИ СЪДОВЕ !
17.12.2018 08:53
ДА СЕ ЗНАЕ !

РУСИЯ И ИЗРАЕЛ СА СКАЧЕНИ СЪДОВЕ !

Това Което е ИЗРАЕЛ Днес е РУСКО Дело !

Това Което е РУСИЯ Днес е ЕВРЕЙСКО Дело !

РОССИЙСКИЙ ЮДЕЙСКИ КАГАНАТ !

w-w-w.y-o-u-t-u-b-e.c-o-m/w-a-t-c-h?v=H-t-0-D-T-x-m-U-O-2-M

ЮДЕИТЕ Никога Няма да Забравят че СТАЛИН Създаде НЕЗАКОННАТА Държава ИЗРАЕЛ, Подобно на Задунайските Славяно Мангали Които Винаги ще Помнят че Дядо Иван им Създаде КОЧИНАТА !

Мъдреците на СИОН са в Русия, СИОН Винаги е Бил и е Още в Русия. Там е Центъра на Ционизма.

Те не се Стремат към Възстановяване на Израел в Пустините(Той е Само Инструмент),а Към Създаване на Нова Хазария и Покоряване на Русия.

Това е Техния План за Създаване на Световна Империя с Център Възродена Хазария.

Затова Водачите на СИОН не са Напускали Русия !

Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски !

Цялата земя от Москва до Казан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

Ние Наследниците на Императорския Род ДУЛО ще Ликвидираме този 140 Годишен Руско-Турски КЕНЕФ и Възстановим Българската Държава !

ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД---БЪЛГАРИ

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/k-h-a-z-a-r-s.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3761244
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031